Aanbevelingen

Tot juli 2016 gebruikte ik Aweber. Daarna ben ik overgestapt op ActiveCampaign. Het programma is zeer veelzijdig.Ik ben nu veel beter in staat om mijn mailinglijst op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Vooral de automations maken voor mij het verschil.

Webalist heeft voor mij tijdens de overstap alles overgezet en ingeregeld. De Nederlandstalige instructievideo’s zijn zeer waardevol waardoor ik alleen voor complexere vragen contact hoef op te nemen met Webalist.Ook kan ik hen altijd benaderen als ik vragen heb over hoe ik een bepaalde campagne of automation het beste kan opzetten.

Al met al was mijn beslissing om over te stappen op ActiveCampaign van Webalist, een prima zet!

Remko Zuidema

Briqs

Na 2 andere e-mailingprogramma’s te hebben uitgeprobeerd ben ik enorm blij dat in mijn website via Webalist het e-mailprogramma ActiveCampaign ingesloten is. Het is erg gebruiksvriendelijk.

De support van Webalist is prima en met de instructievideo’s kun je voor het opzetten van de eerste campagnes heel goed uit de voeten. Als er problemen zijn of als ik niet meer weet hoe ik verder moet, wordt alle moeite gedaan mijn vraag te beantwoorden en/of op te lossen. En ook als je zelf niet alle ingewikkelde ‘automations’ wilt instellen (zoals ik) biedt Webalist goede support.

Kortom: ik ben erg blij met ActiveCampaign en kan het iedereen aanbevelen!

Marjolijn Gischler

Lijn in je werk

Ron heeft veel kennis, zowel over marketing in het algemeen, als van alle mogelijkheden van ActiveCampaign – èn de verbinding met andere tools.
Daarnaast is hij een zeer enthousiast en tof persoon, die graag grondig te werk gaat, om dit alles optimaal in te zetten en te optimaliseren voor jou en jouw bedrijf.
Ideaal om mee samen te werken, al jarenlang, en daarom beveel ik Ron van harte aan

 

Colijn Buis

Colijn Buis Music

Your fantastic
ebook title

Some more text, explaining why they really really really should consider downloading your ebook. It’s awesome!

Download NOW